Shows

Dario Campeotto 60 års jubilæums show

(spiller i feb-marts-april / september-december 2019)

på turné

Dario Campeotto har valgt at fejre sit 60 års jubilæum med en turné, hvor Dario Campeotto og pianist Mickey Pless (bl.a. kapelmester i Nykøbing F. Revyen) tager rundt i Danmark – ikke med et stort show med orkester og dansepiger, men i et musikalsk foredragsshow, hvor publikum kan opleve Dario helt tæt på og få hele historien om Dario Campeotto. Her vil Dario, som den eminente fortæller han også er, fortælle anekdoter fra et langt liv i showbiz, og med sikker hånd strø sang-eksempler undervejs. Publikum kan se frem til sange fra både musicals og operetter, revy, et Tommy Seebach nummer (som en hyldest til Seebach Senior – Darios afdøde ven), masser af både italienske og danske sang-perler lige fra ”O Sole Mio” til ”I Danmark er jeg født” og naturligvis ”Angelique”.

Undervejs fortæller Dario ærligt om sit liv, om hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje (hvor han på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve). Dario fortæller også om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom han ærligt fortæller om knap så sjove perioder i karrieren. Med Darios enorme showmanship er programmet ikke 100% fast: Måske falder der en røverhistorie eller tre af, og måske bliver et pudsigt indfald til dagens største bifald

På tour med Birthe Kjær

(Januar & februar 2020

Hele danmarks Birthe drager på en ældreturné på plejehjem og ældrecentre i de første måneder af 2020, og her er jeg så heldig at være med som pianist.

Der bliver uden tvivl gang i den når Birthe synger alle hendes velkendte sange som f.eks. " sommer og sol, den knaldrøde gummibåd og vi maler byen rød".

Showet bookes af Showbizz Danmark v/ Andy Hansen på tlf. 7027 03292

(Denne turné er forbeholdt til ældrecentre med max 150 publikummer. )

Nykøbing F. Revyen 2020

(11 juni - 22 august)

Når solen skinner fra en skyfri himmel, og sommeren melder sin ankomst, så er det også tid til at alle sommerrevyerne i Danmark springer ud.

Udover at være direktør på Nykøbing F. Revyen så er jeg også kapelmester.

Og holdet i 2020 består af Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder, Kristian Boland, Julie Steincke & Kasper Gattrup.

Instruktionen er lagt i hænderne på Birgitte Næss-Schmidt.

Billetter kan bestilles på                      eller på tlf. 5473 1818

På gensyn til en festlig sommer i Nykøbing F.