top of page

Biografi

Musikken er og har altid været mit liv, lige fra min skolegang og barndomshjemmet i Skovlunde, op igennem ungdomsårene og til i dag hvor jeg stadig elsker at underholde med musikken. For alle mennesker - ung som gammel, har et forhold til musikken. For uanset om man hører viser, dansktop, heavy, rock, jazz, soul eller noget helt andet, så giver musikken mening og ikke mindst sætter den sig af tryk i os som mennesker - og så gør musikken som regel altid folk i hammer godt humør.

Musikken er min hobby, og jeg er så heldig at jeg nu i 22 år har kunnet leve af min hobby. Da jeg var 11 år vidste jeg allerede at jeg ville være musiker. Der var simpelthen ikke en anden beskæftigelse som jeg kunne se mig selv i. Jeg ville ud og gøre folk glade, og underholde dem med musik.

I mine meget unge år var jeg tilknyttet det lokale amatørteater " Skovlunde Byteater ", som spillede farcer og lystspil som f.eks. " Landsmandsliv " af Kai Normann Andersen, og senere dannede man en kabaretgruppe som lavede 2 shows om året - men hvilke shows. Jeg gik så meget op i det, fordi jeg kunne mærke at denne her form for underholdning var lige mig.

Men også festmusikken kunne jeg godt lide. At kunne få et selskab til at have en forrygende aften, hvor der blev danset igennem, tændte noget i mig. Jo, jeg var helt sikker - jeg VILLE være musiker.

I 2002 blev jeg engageret til min første professionelle revy, Ganløse Revyen. Jeg blev kontaktet af skuespilleren Ulla Jessen, som jeg havde stiftet bekendtskab med tidligere, og Ulla spurgte om jeg ville være med til at starte en helt ny revy op. Det blev startskuddet og mit første møde med revygenren, og jeg vidste med det samme, at her var min rette hylde.

Revygenren er IKKE for tøsedrenge/piger. Der skal arbejdes, skrives musik, skrives tekster osv. på bare den ene måned som man normalt har i et prøveforløb på revyerne. Og den skal helst sidde der første gang. Og det hænder at man arbejder lige indtil 5 minutter før at publikum bliver lukket ind til premieren.

Men når man så mærker en hel sal, grine, klappe og ikke mindst ha en sjov aften, så bliver jeg mindet om hvorfor jeg gør det og hvorfor jeg så godt kan lide denne form. For er der noget bedre end at få folk til at grine og more sig - NEJ!

I 2015 fik jeg chancen for at blive kapelmester i Nykøbing F. Revyen - landets 2. største revy. Den chance tog jeg, og jeg har ikke fortrudt et sekund. I efteråret 2018 trådte jeg ydermere ind i direktionen for Nykøbing F. Revyen og overtager styrepinden i revyen efter Flemming Krøll.

Udover revyerne, så byder min kalender også på engagementer med Dario Campeotto, Kirsten Siggaard og mange flere, ligesom jeg stadig elsker at underholde til private - og firmafester.

bottom of page